Siuntion militarisafarit

Siuntiossa tapahtumia on mahdollista järjestää militarisafareina, jotka toteutetaan Siuntion metsäalueella. Safareilla pääsee tutustumaan erilaisiin maastoajoon liittyviin laitteisiin ja ajoneuvoihin. Maastoradoilla tutustutaan mönkijöihin ja maastoautoihin sekä päästään kokemaan myös harvinaisempia liikkumistapoja maastossa.

Käytössä on mönkijöiden ja maastoautojen lisäksi myös tela-ajoneuvoja sekä armeijan raskaskalustoa maastokuorma-autoista panssarivaunuihin. Tarjoamme myös maastoajo-opetusta LandRover Defender -autoilla.

Kaluston ja maaston tarjoamia mahdollisuuksia voidaan paketoida tapahtumakokonaisuuksiksi asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tapahtumiin voidaan liittää myös ruokailu- ja oheistoimintavaihtoehtoja AVS Elämyksen laajan kumppaniverkoston kautta.

 

Militarisafarit

 

Sukellussafarit

 

 

 

 

Sukellussafarit kokeneiden sukelluskouluttajien johdolla

Tarjoamme vieraille mahdollisuutta kokeilla laitesukellusta allas- tai avovesiolosuhteissa perusvarusteilla tai jopa ammattilaisten kypärä- ja pintakaasuvarustuksella. Sukellussafarien venekalustona on aito Rannikkojääkärien Uisko, RIB-veneitä sekä uudempi Lamor-maihinnousuvene.

 


Tankki valmiina lähtöön

Tankki valmiina lähtöön

Sukellusta järeillä työkaluilla

Sukellussafarit

RIB-vene vauhdissa

RIB-vene vauhdissa

Lisää kuvia safareilta